TJÄNSTER

SVENSK KLASSISK MASSAGE

IDROTTSMASSAGE

BINDVÄVSMASSAGE OCH KOPPINGMASSAGE

HELKROPPSMASSAGE

ZONTERAPI

ORTOBIONOMI

LYMFMASSAGE

ORTOPEDISK NACKMASSAGE

HOT STONE-MASSAGE

HEALING

REIKI HEALING

HUSRENING

TAROTKORT

PILATES

VIRYAYOGA

SENSING

FÖRSÄLJNING

Behandlingar


Svensk klassisk massage - Behandlande massage


Idrottsmassage - En mer kraftfull och djupare massage. 


Bindvävsmassage och koppningsmassage - Förbättrar kroppshållningen och rörligheten. Cirkulationsstörningar i lymfsystemet och mineralbrist ger stram bindväv. Man ökar genomblödningen på djupet i ven- och lymfflödet. På reflexmässig väg via autonoma nervsystemet påverkas inre organ och funktioner.
Bra vid fibromyalgi, nedsatt rörlighet, scolios (sned ryggrad), reumatiska sjukdomar, benhinneinflammation, tennis-/golfarmbåge, vadkramper, mensproblem, ärrvävnader efter skador/operationer med mera.


Helkroppsmassage - En behandlande massage för hela kroppen, 90 minuter.


Zonterapi - Tryck under fötterna där man påverkar obalanser och återställer kroppens normala funktioner. Giftiga ämnen som inte utsöndras lagras i kroppen, särskilt på nervändarna i fötterna. Där bildas kristaller som förhindrar normal cirkulation av blod, lymfa och energi till de organ som zonen motsvarar. Genom behandling bryts kristallerna ner - cirkulationen återställs och gifterna utsöndras på vanlig väg.
Jag använder intraljud till zonterapi och bindvävsmassage. Intraljud gör att cellerna vibrerar och aktiverar sina funktioner. Detta går snabbare, blir mindre smärtsamt och billigare för kunden.


Ortobionomi - En manuell behandlingsmetod för att återställa normal rörlighet i kroppen. Genom att placera spända muskler i avslappning så "omprogrammeras" hjärnan. Kroppen får ett nytt cellminne. Man jobbar med kroppens naturliga rörelsemönster för att påskynda kroppens naturliga läkningsprocess. Genom att lösa upp muskelspänning påverkas även kotor, leder och ligament och rörligheten förbättras. Mjuka rörelser och lätta tryck används i ett smärt- och spänningsfritt läge. Orto - korrigera, bio - liv, nomi - lära


Lymfmassage - Lymfan tillhör kroppens immunförsvar. Skelettmuskulaturens rörelse och djupandning är pumpen i lymfsystemet. Om inte lymfsystemet fungerar som det ska stannar vätska och slaggprodukter kvar i bindväven, svullnar och kan reagera med inflammation. Lymfsystemet blir trögare. Till slut omvandlas svullnaden till fettväv, som är smärtkänslig. Fettvävnaden samlar på sig mer vätska. Lymfmassage förbättrar cirkulationen och ökar transport av överskottsvätska och slaggprodukter. Vid massagen använder jag en infraröd madrass som ökar upp cirkulationen och minskar inflammation.
Indikationer
Bra vid exempelvis sömnproblem, celluliter, stress, dålig blodcirkulation, ödem, upprepade infektioner, värk.
Symptom på stagnerat lymfsystem kan vara; högt blodtryck, celluliter, trötthet, återkommande inflammationer/infektioner, värk i kropp/leder, restless legs, magproblem - trög/snabb.


Ortopedisk nackmassage - Här jobbar man med friktioner på ligamenten i nacken. Friktioner tar bort ärrvävnad och ökar upp cirkulationen i nacken när ligamenten blir mjukare.


Hot stone-massage - En otroligt skön helkroppsmassage som utförs med aromaoljor och varma lavastenar. Behandlingen har tusenåriga traditioner från Fjärran Östern. Massagen, värmen från stenarna och dofterna från oljorna ger dig en total avslappning. Behandlingen förbättrar blod- och lymfcirkulation, stimulerar cellförnyelse och lindrar muskelvärk. Den är mycket djupgående utan att göra ont, har lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen lämpar sig för personer som vill varva ner och återhämta sig både fysiskt och psykiskt. En helhetsupplevelse för kropp och själ.


 Healing och tarot


Healing - Ordet healing betyder läkning och har funnits i olika kulturer runt om i världen i tusentals år. Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan. Den skapar välbefinnande genom att återställa balansen i kropp, sinne och själ. Kan hjälpa dig vid stress, trötthet, värk med mera.

Reiki Healing - Reiki består av orden Rei som betyder universell och ki som betyder livsenergi. Reiki healing är en behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet, därför behandlar man hela kroppen även om man har besvär som är mer begränsande. Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar både fysiskt och mentalt. Reiki sänker stress och ökar välbefinnandet, även insomningsproblem, hjärna på högvarv, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar.
Reikienergin tillför mer mängd livsenergi, som kroppens egna självläkande krafter kan använda för att läka sig själv. Den djupa avslappningen aktiverar kroppens egna självläkande förmåga.


Husrening - En husrening innebär att man balanserar energierna i huset som känns obehagliga. Jag säger energier istället för spöke, ande med mera. Jag besöker hus, lägenhet med mera och känner in om det finns goda eller dåliga energier där. Efteråt renar vi det som behövs och går igenom det som kommit fram.


Tarotkort - Har du en fråga med ett svar som du inte vet om du kan lita på, låt tarotkorten ge dig ett andra utlåtande. Korten kan ge dig en dörröppnare och en skjuts åt rätt håll.


Träning


Om mig - Den 1 september 2014 startade jag träning i egen regi. Jag har 28 års erfarenhet som instruktör. Är gympaledare med flerta vidareutbildningar.


Pilates - En träningsform där de djupa musklerna i mage, rygg, nacke och även säte och lår tränas – power house. Fokus hålls på rörelsekvalité. Du blir mer kroppsmedveten och får bättre hållning. Vi börjar med grundövningar på matta., därefter varieras träningen med olika redskap som chiball, pilatesboll, gummiband, gymstick och flow tonic pads.


ViryaYoga - Viryayoga är en variant av Hathayoga. Virya betyder kraft, energi och entusiasm. Yoga balanserar kropp och själ, jämnar ut obalanser, dämpar stress och spänningar både fysiskt och mental. Förutom rörlighet och smidighet tränas även styrka och balans.


Sensing
En mjuk, enkel, kravlös träning på din kropps villkor. När vi rör på oss mjukas bindväven upp och återfuktas. Vi påverkar vår vagusnerv på ett positivt sätt som är viktigt för vår hälsa. En kombination av olika träningsformer; Hanna Somatic, Feldenkraise, postural träning och Human Garage. 

Försäljning


Försäljning av kosttillskott, salvor, liniment, vetekuddar och presentkort.